Leveranciers

Op de Cultuur Retail Netwerk Dag ligt de nadruk op kennisoverdracht en verdieping. En er komt meer aandacht voor leveranciers en andere presentatievormen voor betere zichtbaarheid en intensief contact tussen alle marktpartijen. 

Global Affairs

Global Affairs colours the world with a colourful, mostly handmade gift collection of soft toys, hair accessories and lifestyle products.

Our goal is to create original products that bring joy into people’s lives, while respecting our planet and making sure our suppliers get a fair share.

Lanzfeld Editions

Lanzfeld Editions designs and manufactures products that help keep memories alive: gifts to remember! It has been doing so for nearly 20 years. Bespoke merchandise made for museums, companies and organisations, either for sale in museum or gift shops, or for giving away as promotional gifts.

Bekking en Blitz

Kunst verrijkt de mens. Met een product van Bekking & Blitz heeft u kwaliteit in handen. Want u vindt onze collecties ook in gerenommeerde musea in binnen- en buitenland. Collecties die we vaak samen met het museum ontwikkelen. Bijzondere producten dus van museumkwaliteit en duurzaam geproduceerd.

here we are

here we are architecten brengt identiteit tot leven in de museumwinkel. Verlengt en versterkt de bezoekerservaring. Combineert jarenlange ervaring in retail-, hospitality- en tentoonstellingsontwerp. Beheerst een integraal ontwerpproces met onder andere aandacht voor conversie, duurzaamheid, routing, akoestiek en licht.

Piet Design

Historisch besef kan niet worden opgelegd, maar het kan wel langzaam groeien. Als je omringd wordt door voorwerpen met een verhaal, als cultuur en geschiedenis continu aanwezig zijn, worden ze vanzelf toegankelijk, begrijpelijk en een onderdeel van het bestaan.

MTDAY.NL

Onze specialisatie is de ontwikkeling en productie van maatwerkconcepten van topkwaliteit, in nauwe samenwerking met onze klanten, zoals het Mauritshuis, Heineken, Schiphol (Amsterdam Airport) en de Koninklijke dierentuin van Amsterdam. Verder zijn wij toplicentienemer van Dick Bruna’s populairste personage: nijntje.

EcoDNA

EcoDNA was founded out of love for travel to the best destinations in Europe and the belief that tourism can be sustainable. Conscious consumerism, environmental protection, and animal welfare are our core values.

Dutch Tapestries

Duurzaam ondernemen zit in ons DNA, we weven lokaal, ons leer komt uit Nederland, onze productie is in Polen en van ons restafval maken we de kleinste tasjes. Als we dan toch nog stukje stof of leer over hebben, dan schenken we dit aan de Design school in Zwolle.

Gezinnig

Gezinnig bedenkt en maakt producten die bijdragen aan plezier en gemak in het gezinsleven. De collectie bestaat uit handige planners en vrolijke kletsboeken die het contact tussen ouder en kind stimuleren. Slaapklets, een serie van 5 boeken, is onze topper!

MKKM

Makkumer Aardewerk van Koninklijke Tichelaar is wereldberoemd. Onze collectie is hierop gebaseerd en we werken dan ook nauw met hen samen. Oude afbeeldingen worden opnieuw vormgegeven en omgezet tot hedendaagse artikelen die we duurzaam produceren binnen de landsgrenzen en bij voorkeur zelfs in Friesland. 

Wide World Trade

Wide World Trade is een groothandel gericht op de souvenir & gift branche in Nederland. Ons assortiment wordt hoofdzakelijk ontwikkeld vanuit eigen ideeën. Ons eigen magazijn werkt aan klimaatneutraal functioneren en alle afval wordt gerecycled en zorgvuldig daarop geselecteerd alvorens het naar de verwerker gaat

Royal Delft

Royal Delft is dé toonaangevende producent van handgemaakt Delfts Blauw aardewerk. Een eigen ontwerp op Delfts Blauw is ook mogelijk. Vanaf al 100 stuks is het mogelijk een geheel eigen ontwerp met een transfer op een object te laten zetten.

Ik ontwikkel producten en collecties op maat voor vele prestigieuze internationale museums. (Guggenheim, SFMoma, JPO Getty Foundation, Rijksmuseum, ARTIS, Fondation Folon, Eye en vele anderen). Daarbij is een van mijn belangrijke drijfveren respect en behoud van het originele kunstwerk.

OML FASHION.EU stelt de liefde voor de planeet en het milieu centraal en heeft als doel om met haar duurzame producten een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een circulaire economie. Via onze bedrijfsfilosofie willen we meer bewustzijn creëren voor het duurzamer leven.

Studio Painted

Studio Painted is een studio voor product-ontwikkeling vanuit kunst. Met plezier & aandacht vertalen wij kunst naar producten die je het liefste dagelijks gebruikt. Onze focus ligt op ‘wearables’, van top tot teen, van sokken tot hoedjes.

KNITWEAR LAB

KNITWEAR LAB is een onderzoeks- en ontwerp hub voor innovatieve, duurzame en esthetische breisels. In opdracht van ontwerpers, merken en technologische bedrijven ontwikkelen wij knitwear dat vernieuwend is op het gebied van techniek en design. Alle producten worden in-house ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd door de knitwear specialisten van ons LAB in Almere.

Rembrandtje

Rembrandtje Chocolate Coins is een luxe geschenk dat vakmanschap en talent in het verleden en het heden viert. Geïnspireerd door de Hollandse meester-schilder Rembrandt van Rijn en de penning die hij kreeg als lid van de St. Lucas schildersgilde. Een ode die Rembrandtjes een bijzonder cadeau maken voor kunst en cultuur liefhebbers.

Looplabb

Fair’s fair: those of us who read substantially on a daily basis should get customised prescription reading glasses from the optician. But for people who would like a few pairs of off-the-shelf glasses for a change, or to have one close at hand at various locations, we now have a brand that distinguishes itself from all the others: Looplabb!

Terra Lannoo

The Lannoo Publishing Group wants to be a leading, creative and flexible knowledge enterprise pursuing both cultural and economic value. This pursuit for cultural surplus value is rooted in the mindset of the founder of Lannoo Publishing and his interest for cultural life. Our enterprise has always been loyal to this vision and has thus acquired its unique profile in the market.

makii

Wij zijn Makii. Een designstudio uit Rotterdam. Met kleurrijke en gekke karakters willen we kinderen inspireren om hun creativiteit te laten exploderen! Wij geloven dat creativiteit en samenspel de fantasie van het kind stimuleert en het spelenderwijs laat leren.

Hollandsche Waaren

Hollandsche Waaren is een collectie van producten met een knipoog naar Nederlands erfgoed. Alledaagse voorwerpen zoals een theedoek, beker en schaal worden voorzien van typisch Hollandse symbolen en kenmerken waar Nederland zo bekend om staat. Werk van beroemde Nederlandse illustratoren, musea of elementen uit het Nederlands landschap zijn vertaald naar een relatiegeschenk of product voor de eigen collectie.