makii

Avonturen voor kinderen!
Ons Tailor Made Overzicht

Wij zijn Makii, een designstudio uit Rotterdam. Met kleurrijke en gekke karakters willen we kinderen inspireren om hun creativiteit te laten exploderen! Wij geloven dat creativiteit en samenspel de fantasie van het kind stimuleert en het spelenderwijs laat leren.

makii turbo grote kleurplaat
makii
makii
Eighty Days webshop

De wereld van makii

Makii (verbastering van ‘maken’) is opgericht in 2013 door illustratoren Mielo Pouwer en Idris van Heffen en is gevestigd in Rotterdam. We zagen allerlei mogelijkheden om creatieve en innovatieve producten te ontwikkelen voor kids. Dus bundelden we onze talenten en startten met tekenen.

De wereld van Makii bestaat inmiddels uit turbo kleurplaten, raamstickers, tattoos, krasplaatjes en avonturen pakketten in diverse thema’s en formaten.

Daarnaast ontwerpen we met Makii TAILOR MADE uniek en duurzaam speelgoed voor bedrijven en organisaties zoals het Rijksmuseum, Naturalis, Liverpool FC, Dudok Horeca Groep, hotelketen CitizenM, Happinez magazine en vele anderen.

Goed voor de toekomst

Makii gunt iedereen een mooie toekomst. Daarom produceren we de gehele collectie op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier. We maken enkel gebruik van FSC papier, werken samen met de meest groene drukkerijen en planten bomen in samenwerking met organisatie TreesforAll.

Onze Animal Parade lijn wordt zelfs helemaal sociaal, lokaal en duurzaam geproduceerd. We kopen het FSC hout in bij Staatsbosbeheer, de houten dieren worden geproduceerd door Stichting Stunt (een sociale onderneming uit Delft) en klanten kunnen het speelgoed gratis retour sturen, waarna ze een voucher ontvangen voor onze webshop en wij de dieren opknappen en ze een tweede leven geven.

Eighty Days logo

Idris van Heffen & Mielo Pouwer
Mathenesserdijk 414c
3026 GV Rotterdam

Tailor made
mielo@makii.nl
+31 6 47 51 44 84

Retail
tanja@makii.nl
+31 6 52 45 61 64

Webshop
webshop@makii.nl