Hellen van Berkel

Heartmade Prints
Bekijk de collectie

Het gebruik van hoogwaardige, altijd natuurlijke materialen, kleine aantallen en de custom made benadering, samen met zorgvuldig uitgekozen leveranciers, die werken volgens de normen en waarden die hiervoor gelden, maken dat ik zo weinig mogelijk het milieu belast. Omdat hier altijd ontwikkeling in is, is het blijven zoeken naar nog betere opties een belangrijk deel van mijn werk.

Made to order

Bent u geïnteresseerd in het ontwikkelen van een op maat gemaakt product voor uw Museum, merk of bedrijf? Mijn vakkennis en een geweldig netwerk aan betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige gecertificeerde leveranciers, leidt ongetwijfeld tot een passend antwoord op uw wensen. Heartmade Prints staat garant voor een persoonlijke benadering, snelle en goede  levering van hoogwaardige producten zoals sjaals, tassen, broches, keukentextiel, kleding en allerlei andere textielgerelateerde producten.

Behoud van het originele kunstwerk

Ik ontwikkel producten/collecties op maat voor vele prestigieuze internationale museums. (Guggenheim, SFMoma, JPO Getty Foundation, Rijksmuseum, ARTIS, Fondation Folon, Eye, en vele  anderen). Deze producten zijn gebaseerd op schilderijen, tentoonstellingen, een kunstenaar of een theaterstuk bijvoorbeeld. In nauw overleg ontstaat een  ontwerp dat past bij alle nodige wensen, in alle prijsklassen, met geweldig kleine minimums. Daarbij is een van mijn  belangrijke drijfveren het respect en behoud van het originele kunstwerk.

Lanzfeld Editions

Lochemseweg 101
7215 RB Joppe
the Netherlands
T +31 6 46162650
info@hellenvanberkel.nl
https://hellenvanberkel.com/