MTDay

Magic Touch of the Dutch
Bekijk ons assortiment

Als licentiehouder van beroemde Nederlandse musea zoals het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum, bieden wij een breed scala aan kunst-, cadeau- en souvenirproducten direct uit voorraad. Verder – en dit is onze specialisatie – ontwikkelen en produceren we maatwerkconcepten van topkwaliteit in nauwe samenwerking met onze klanten, zoals het Mauritshuis, Heineken, Schiphol (Amsterdam Airport) en de Koninklijke dierentuin van Amsterdam. Verder zijn wij toplicentienemer van Dick Bruna’s populairste personage: nijntje.

High end merchandise

Bij MTD ontwikkelen, ontwerpen en produceren we high end merchandise voor verschillende nationale en internationale merken. Veel van onze klanten zijn musea van over de hele wereld. Samen met deze musea bekijken we wat de behoeftes zijn en waar de mogelijkheden met eigen artwork liggen om custom made merchandise te maken. Vanuit onze jarenlange samenwerking met onze partners kunnen we kwalitatieve merchandise ontwikkelen die relevant is voor de museumbezoeker. 

Specialist in metaal en papier

Twee specialisaties van MTD zijn het ontwikkelen van merchandise in blik en van papier. Blik is 100% recyclebaar en heeft een hoge marketing value, omdat de klant het vaak bewaard waardoor de merkbeleving van het product onderdeel blijft binnen het dagelijks leven. MTD heeft een nieuw concept ontwikkeld waarbij we al vanaf 96 stuks een eigen blikje kunnen maken.
Voor onze papieren artikelen gebruiken we papier met FSC keurmerk. Onze nieuwste art posters zijn ook made in Holland!
Lanzfeld Editions

Flevolaan 14
1382 JZ Weesp
Nederland​
+31 (0)294 – 414 491
info@mtday.nl
www.mtday.nl/