Lanzfeld Editions

The art of Merchandising
Bekijk onze complete collectie

Lanzfeld Editions is specialist in het ontwerpen, produceren en verkopen van producten aan museumwinkels. Exclusief op maat gemaakt voor uw museum of producten uit voorraad die passen bij uw winkel.

Lanzfeld museumwinkel
Lanzfeld museumwinkel
Lanzfeld museumwinkel
Lanzfeld museumwinkel

Producten van ‘Museumkwaliteit’

Onze ontwerpstudio helpt u graag met het ontwerpen van uw eigen productlijn op maat. Maar we helpen u ook graag met uw keuze voor producten uit onze collectie in de museumwebshop.com.
Met een eigen ontwerpstudio, een eigen drukkerij en een productiehal zijn wij in staat om zeer snel en in kleine oplages lokaal geproduceerde producten te leveren. Producten van “Museumkwaliteit” voor tevreden bezoekers en meer omzet: daar staan wij voor!

Duurzaamheid, CO2-neutraal sinds 2020

Sinds 2020 is Lanzfeld als bedrijf CO2-neutraal door middel van gecertificeerde compensatie van haar uitstoot. De eerste stap naar klimaatneutraliteit is daarmee gezet. Terwijl wij onze CO2- uitstoot blijven compenseren zijn we ook gaan reduceren door de verhuizing naar een klimaatneutraal bedrijfspand in 2023 om ook de stap naar klimaatneutraliteit te kunnen gaan maken.