Locatie

Lanzfeld Editions Nootdorp
Route en parkeren

Het nieuwe gebouw van Lanzfeld Editions in Nootdorp is de gastlocatie voor de Cultuur Retail Netwerk Dag 2024

lanzfeld editions gastheer cultuur retail netwerk dag

De CRN Dag 2024 houden we in het gebouw van Lanzfeld Editions :

Spiegelstraat 10
2631 RS Nootdorp
The Netherlands

+31 88 33 66 990
info@lanzfeld.nl
lanzfeldeditions.com

Bereikbaarheid

De locatie van Lanzfeld Editions bij Den Haag is goed met auto, metro en trein te bereiken. Het ligt vlakbij de A12 en op loopafstand van een Randstadrailstation.

 

‘Onze nieuwe locatie is ook een bron van creativiteit voor de museumwereld’

Vanaf de eerste Cultuur Retail Netwerk Dag is Lanzfeld Editions hoofdsponsor van het event. Onlangs betrokken zij een compleet nieuw gebouw in Nootdorp en dat blijkt de perfecte plek om de CRN Dag dit jaar te houden. Paul Wentges, directeur bij Lanzfeld, nodigt ons van harte uit:

Deze dag is een heel belangrijk platform voor de sector

“Ik roep de hele sector op de Cultuur Retail Netwerk Dag van 2024 te bezoeken. Je staat er niet alleen voor, we kunnen heel veel vraagstukken en kennis met elkaar delen. Je ontmoet nieuwe collega’s, nieuwe leveranciers, je komt op nieuwe ideeën. De sfeer is heel informeel, je kunt alles met elkaar delen. Daar zit de kracht in van deze dag en van dit platform. En als je naar huis gaat, bruis je van de energie en heb je er heel veel vakgenoten bij die je gewoon eens kunt bellen van ‘hoe doe jij dat nou?’. Wij willen als Lanzfeld hierin ook een stimulerende factor spelen en daarom nodigen we iedereen graag uit op 18 november naar Nootdorp te komen en dan hoop ik dat onze nieuwe locatie de bron is van volop beleving, inspiratie en een krachtig, groeiend netwerk.”

Lees het complete verhaal van Paul Wentges >

 

lanzfeld editions gastheer cultuur retail netwerk dag

Lanzfeld Editions
Spiegelstraat 10
2631 RS Nootdorp
The Netherlands

+31 88 33 66 990
info@lanzfeld.nl
lanzfeldeditions.com