Geef je voorkeuren op

Deze keer hebben we de mogelijkheden voor de rondetafelgesprekken flink verruimd. Je kunt nu ook kiezen voor een rondleiding door de museuwinkel of voor een speeddate met het Rijksmuseum of het Van Gogh.

Vul je keuzes in en we proberen er zoveel als mogelijk rekening mee te houden.

Je kunt 2 activiteiten kiezen.

 

Maak je keuzes. Max. 2

Dit zijn de 6 rondetafels waaruit je kunt kiezen.

  • Suzan Krabben, Category manager Rijksmuseum, en Hellen ten Berkel, productontwikkelaar, over “Textiel van hoge kwaliteit in lage oplages”.
  • Frans Verouden, Greenleisure, over duurzaamheid in de museumwinkel. Wat kun je doen om te professionaliseren?
  • Janneke van der Heijden, All Things We Like, en Laura Tankink, Universiteitsmuseum Utrecht, over duurzame, botanische sieraden op maat in lage oplages
  • Simone Sallé (VOL), Business Controller HEMA. Meten is weten: financiële KPI’s voor de museumwinkel. Je marge verbeteren door te sturen op cijfers.
  • Mark Botman van MTDay en Linsey van Kaap Skil over hoe zij samen een heel nieuw assortiment hebben ontwikkeld rondom de expositie over de inmiddels beroemde “Jurk uit het Palmhoutwrak”. Markt neemt producten en presentaties meedie zijn voortgekomen uit de samenwerking.
  • Arjan van der Bliek (VOL) van hwa architecten over de inrichting van museumwinkels voor de perfecte organisatie en verleidingskracht. Denk aan flow (routing), productpresentatie, verlichting, akoestiek, materiaalkeuze en duurzaamheid zoals hergebruik en bio-based.

Speeddaten met het Rijks Museum of Van Gogh Museum

Altijd al eens willen spreken met een collega van het Rijks of het Van Gogh? We bieden per museum 10 gesprekken van 10 minuten aan. Aanmelden hiervoor volgt binnenkort.

Rondleiding door museumwinkel van Museum Arnhem

De keuze om de Cultuur Retail Netwerkdag in Museum Arnhem te houden is vanwege de bijzondere winkelinrichting en het productassortiment dat perfect past bij de dwingende architectuur van de winkel en de vele lokale ontwerpers. Bibi de Lang en Adrienne Janssens, de grondleggers van dit winkelassortiment, willen ons tijdens de dag graag alles vertellen over hun keuzes. Je kunt tijdens de Rondetafelsessies een boeiende ronde met hen door de winkel maken waarbij zij hun geheimen delen.