Lanzfeld Editions sponsor 2e Cultuur Retail Netwerk Dag

Sep 1, 2022 | Sponsors

Wat we doen

Lanzfeld Editions ontwerpt en vervaardigt producten die helpen herinneringen levend te houden: geschenken om nooit te vergeten! Dat doet het al bijna 20 jaar. Op maat gemaakte merchandise voor musea, bedrijven en organisaties, hetzij voor verkoop in museum- of cadeauwinkels, hetzij om weg te geven als relatiegeschenk.

Museumkwaliteit

Het Lanzfeld Keurmerk: het maken van exclusieve op maat gemaakte producten voor wereldberoemde musea, monumenten, bezoekerscentra enzovoorts, alsmede voor bedrijven en organisaties die waarde hechten aan kwaliteit en esthetiek. Wij helpen u geweldige geschenken te creëren voor uw winkel of om weg te geven met als doel u te helpen uw goede doel te steunen.

Wereldwijde levering en lokale productie

Tot onze klanten behoren musea, organisaties en bedrijven over de hele wereld; in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Japan, Australië, het Midden-Oosten en Azië. Of ze nu groot of klein zijn: wij spreken hun taal, en ook uw taal. Met artistieke integriteit vermengd met commercialiteit als leitmotiv. Wij weten hoe we de juiste producten op de juiste plaats moeten krijgen, waar u ook bent.

Lanzfeld heeft haar eigen drukkerij, productie en magazijn faciliteiten gevestigd in Delft Nederland, een historische stad beroemd om haar keramiek, technische universiteit, en creativiteit, tevens de geboorteplaats van Johannes Vermeer. Delft ligt dicht bij de (lucht)havens van Rotterdam en Amsterdam en is logistiek gezien een perfecte plek om te verschepen en te bezoeken.

Klimaatneutraal

Lanzfeld werkt eraan om klimaatneutraal te worden. Lanzfeld is begonnen met het bepalen van haar CO2-voetafdruk en compenseert CO2 via officiële compensatieprogramma’s sinds 2020, gevolgd door een reductieprogramma om energie en afval te verminderen en over te stappen op milieuvriendelijke materialen. lees meer over ons maatschappelijk en milieuverantwoord ondernemen (MVO)

Voordelen van werken met Lanzfeld

Grote keuze uit meer dan 200 producten die kunnen worden aangepast. Uitstekende kwaliteit. Kleine minimale bestelhoeveelheden voor een proef met weinig risico. Eén briefing levert grafische consistentie op en bespaart tijd en geld. Inkoop op één plaats leidt tot consistentie in het productieproces. En last but not least: meerdere producten kopen bij één leverancier levert kortingen op!

Ons team

Lanzfeld Editions is trots op haar multitasking, multiculturele en bij uitstek creatieve team van collega’s. Wij zijn meertalig en spreken vloeiend Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. Lanzfeld is een full service bedrijf met een duidelijke organisatiestructuur. Ons bedrijf bestaat uit een ontwerp-, productie-, verkoop-, en financiële afdeling.