Onze sprekers

Keynote speaker

Tirza Brems

Tirza Brems komt ons laten zien waar je op moet letten bij de inkoop van een tote bag.

Met haar 20+ jaar ervaring in retail werkt Tirza Brems aan strategieën. Ze analyseert en scant retail concepten, overal. On & offline, in de winkel of op internet en via sociale media, nieuwe innovaties, designs, bekijkt hoe klanten kopen, en definieert persona’s.

Het bepalen van visie en strategie, de ontwikkeling van merkeigen processen “van-idee-tot-op-schap”. Ready-to-Market. Professionele analyses, quickscans, concept- en productontwikkeling, altijd vanuit de visie & de bepaling van het gat-in-de-markt”, ondertussen doelgroep, budget, winstgevendheid en timeline strak in de gaten houdend. Tirza gebruikt ook de expertise van haar uitgebreide netwerk.

Haar bedrijf Bureau Brems  begrijpt de value chain en blinkt uit in het scannen van retail-concepten. Van cijfermatige analyse’s voor domeinsessies tot kant-en-klare productontwikkeling voor non food, textiel en mode. Conceptontwikkeling met KPI’s die werkt. Visie en strategie vertaalt naar nieuwe producten die klanten echt willen kopen.