Onze sprekers

Peter Dusch Van Gogh Museum
Peter Dusch Van Gogh Museum

Singer Laren

Suzan Boekhorst

Suzan Boekhorst groeit op in een echt ondernemersgezin. De keus om in de retail te gaan werken, is dan ook snel gemaakt. Na Oilily en Rituals werkt ze sinds 2018 in Singer Laren, waar zij verantwoordelijk is voor zowel de shop als de webshop. Van inkoop, de ontwikkeling van nieuwe tentoonstellingsproducten, de ondersteuning van maar liefst 45 vrijwilligers tot de visual merchandising van de shop met haar team: Suzan krijgt er energie van! En dat ook nog eens op een fantastische locatie.

Met een museum, theater, historische villa en eendoor Piet Oudolf ontworpen beeldentuin, is Singer Laren dé plek voor mensen die houden van kunst, theater, natuur en geschiedenis. Met een mooi en gevarieerd programma met tentoonstellingen & activiteiten voor kunstliefhebbers uit het hele land en voorstellingen voor theaterliefhebbers uit de regio.

Vorig jaar opende Singer Laren een nieuwe museumvleugel met 5 extra zalen, waar permanent het ontstaan en de bloei van het Nederlandse modernisme wordt getoond. De Singer Shop onderging hierdoor ook een ware metamorfose. Bij iedere nieuwe tentoonstelling wordt de collectie aangepast met aansprekende producten en relevante boeken. Voor de bezoekers is er zo altijd iets nieuws te ontdekken. Niet voor niets staat de Singer Shop bekend als de mooiste cadeauwinkel van ’t Gooi.