Select Page

Onze sprekers

Keynote speaker

Maria van der Heijden

We zijn zeer verheugd met de komst van Maria van der Heijden, directeur van MVO Nederland. Zij opent als Keynote spreker het programma.

MVO Nederland is de beweging van ondernemers in de nieuwe economie. We vormen een netwerk van partners dat samen innoveert en implementeert om de nieuwe economie te bereiken. De nieuwe economie is een toekomstbestendige. Alleen in die economie kunnen ondernemers blijven ondernemen. Daarom is het bereiken daarvan ons doel. Dat lukt nog sneller als we onze beweging zo groot mogelijk maken. De nieuwe economie is

  • klimaatneutraal
  • circulair
  • en inclusief
  • met eerlijke ketens

WAT DOET MVO NEDERLAND OM DAT DOEL TE BEREIKEN?
Ondernemers nemen met MVO Nederland een aandeel in de nieuwe economie en maken zo hun bedrijf toekomstbestendig. Onze Nieuwe Businessagenda toont ze de snelste route naar de nieuwe economie. MVO Nederland ondersteunt die agenda door innovatie met onverwachte samenwerkingen mogelijk te maken. En door via belangenbehartiging bij overheden en financiers de juiste condities te creëren. In Nederland én Europa.

WANNEER IS ONS DOEL BEREIKT?
Ons doel is bereikt als twintig procent van de economie omgaat in de nieuwe economie. We streven ernaar dat kantelpunt in 2025 te bereiken.

Wil je hieraan bijdragen? Word dan ook partner van MVO Nederland!