Select Page

Royal Delft

KONINKLIJKE PORCELEYNE FLES
Bekijk onze complete collectie

Royal Delft creëert sinds 1653 hoogwaardig Delfts Blauw. Van generatie op generatie wordt dit eeuwenoude ambacht doorgegeven en worden nog altijd iconische topstukken volledig met de hand gemaakt in Delft.

Royal Delft Peacock
Royal Delft Kerst
Royal Delft Wild FLower
Royal Delft Vermeer

Traditioneel, typisch Hollands én innovatief.

Royal Delft creëert een wereld van hoogwaardig Delfts Blauw en inspireert met eeuwenoud ambacht en innovatie. Het Dutch Design merk is wereldberoemd en staat bekend om haar uitmuntende kwaliteit, iconische objecten en stijlvolle decoraties. Het originele Delfts Blauw van Royal Delft is geliefd sinds de 17e eeuw en daarmee de laatst overgebleven Delfts Blauw fabriek. Royal Delft heeft kunnen overleven dankzij de voortdurende innovaties in productiemethodes, designs en decoraties. Zo ontstonden er verrassende Pijnacker en Delfts zwart collecties en succesvolle vernieuwende Dutch Design objecten zoals Proud Mary en unieke samenwerkingen met onder andere Moooi, Marcel Wanders, Mercis (nijntje) en Henk Schiffmacher.

Delfts Blauw op maat gemaakt

Bij Royal Delft is het mogelijk om een gepersonaliseerde boodschap, afbeelding of logo toe te voegen aan onze producten. Denk bijvoorbeeld aan de stroopwafelpot, een kaasplank of een Delfts Blauwe tegel. Elk stuk dat onze ambachtslieden met de hand vervaardigen in ons atelier in Delft, weerspiegelt niet alleen de rijke geschiedenis van Delfts Blauw, maar ook de identiteit die je wilt uitstralen. Neem voor meer samenwerkingsmogelijkheden contact met ons op.

Lanzfeld Editions

Rotterdamseweg 196
2628 AR Delft
Nederland​
015-7600800
info@royaldelft.com
royaldelft.com/