Household Hardware

Unieke handgemaakte producten uit Marokko
Bekijk ons assortiment

Household Hardware ontwerpt en produceert unieke, veelal handgemaakte meubels en woonaccessoires. Al meer dan vijfentwintig jaar zijn wij actief in Marokko. Household Hardware staat bovenal voor vakmanschap en fantasie. We streven naar tijdloosheid en kwaliteit. Onze voorkeur ligt bij rauwe materialen en subtiele kleuren.

Household Hardware
Household Hardware
Household Hardware
Household Hardware

Eerlijke producten

Household Hardware haalt haar inspiratie uit het dagelijks leven dat we tegenkomen in Marokko. We laten ons verbazen over gebruiken in culturen, en nemen dat verhaal mee in onze producten.

Ook staan wij bekend om eerlijke producten; we handelen eerlijk en werken samen met de lokale vakmensen / ‘artisans’. Daarnaast gebruiken wij vaak gerecyclede of vintage materialen, waardoor onze producten zo min mogelijk bijdragen aan de ‘plastic soep’.

Household Hardware is meer dan een merk, het is een manier van leven. De stijl is gebaseerd op het concept van SLOW LIVING, geïnspireerd door de natuur en zijn pure vormen, gebruikmakend van dat wat het land ons biedt. Aandacht voor elk detail, kwaliteit boven kwantiteit, waardering voor de mensen om ons heen, en respect voor onze omgeving.

Met een verhaal

Op deze manier vertellen al onze producten een verhaal. We kijken naar oorsprong, cultuur, vormen, materiaal en gebruiksvriendelijkheid en halen het allerbeste uit deze verschillende facetten. Onze producten zijn altijd uniek.

Zo worden matraskussens oorspronkelijk altijd op de grond gelegd, maar verkopen wij ze in moderne stoffen en met onderstel. Zo laten wij van unieke, vintage dekens kussens maken die bij elk interieur mooi staan en verkopen we kandelaren gemaakt van gerecyclede jampotten en een unieke collectie aan keramiek en glas. Op de Cultuur Retail Netwerk Dag kun je ons assortiment uitgebreid bekijken.

Household Hardware

Hollandweg 19
1432DD Aalsmeer
+31(0)20 638 50 15
info@householdhardware.nl
https://householdhardware.nl/