here we are architecten

Brengt identiteit tot leven in de museumwinkel
Maak kennis

here we are architecten brengt identiteit tot leven in de museumwinkel. Verlengt en versterkt de bezoekerservaring. Combineert jarenlange ervaring in retail-, hospitality- en tentoonstellingsontwerp. Beheerst een integraal ontwerpproces met onder andere aandacht voor conversie, duurzaamheid, routing, akoestiek en licht.

HWA architecten Kasteel De Haar winkel
HWA architecten Kasteel De Haar kaartenwand

Beginnen met wat je hebt

Gezond en duurzaam ontwerpen begint bij zien wat je hebt. Daar het maximale uithalen is de uitdaging. Vaak kan daar meer mee dan je verwacht had. In de retail ligt de levensduur van een inrichting tussen de 5 en 8 jaar. Een onnodig korte levensduur die goed opgerekt kan en moet worden. Here we are ontwerpt een gezonde en duurzame inrichting die veel langer meegaat.

Adelijk verleiden

De kasteelwinkel van Kasteel de Haar is een voorbeeld van zo’n winkel. Deze ruimte was koud en hard en werd eerst gebruikt als garderobe en wachtruimte. Door de verlichting en akoestiek te verbeteren kreeg dezelfde ruimte een nieuw karakter dat aansluit bij het bijzondere kasteel. De inrichting is erop gericht om stijlvolle producten op sfeervolle wijze aan de bezoekers te tonen. Materialen zijn natuurlijk, hernieuwbaar, herbruikbaar en gezond voor mens en dier.