Gezinnig

originele producten voor meer plezier in het gezinsleven
Bekijk onze complete collectie

Gezinnig bedenkt en maakt producten die bijdragen aan plezier en gemak in het gezinsleven. De collectie bestaat uit handige planners en vrolijke kletsboeken die het contact tussen ouder en kind stimuleren.

Kletsboeken

Gezinnig ontwikkelt zinvolle producten voor ouders en kinderen (3-12 jaar). Oprichter Rianne van Essen en educatief auteur Michal Janssen hebben samen een uitgebreide Kletscollectie gemaakt. In 2010 verscheen het eerste Kletsboek. Inmiddels zijn er meer dan 10 verschillende soorten waaronder Vakantieklets, Vriendenklets, Slaapklets, Relaxklets, Tafelklets, Scheidingklets en Duoklets. Verschillende thema’s met één gemene deler: de kletsboeken stimuleren op speelse wijze het contact tussen ouder en kind. Behulpzaam voor ouders en superleuk voor kinderen.

Slaapklets

Boeken uit de Kletsserie zorgen voor een moment van onverdeelde aandacht. Originele vragen en opdrachten nodigen uit tot gesprekjes. Slaapklets is de topper uit de serie. In dit dagboek voor het slapengaan kan het kind elke avond samen met een van de ouders een pagina invullen. Dat biedt kinderen een uitdagende manier om meer te vertellen over de dag, over hoe ze zich voelen en over wat hen bezighoudt. Voor ouders is het een praktisch hulpmiddel om op een ontspannen manier met hun kind de dag af te sluiten. Slaapklets deel 1 en Slaapklets voor kleuters deel 1 zijn ook in het Engels verschenen onder de naam Sleepchat 4+ en Sleepchat 6+.

Lanzfeld Editions

Pieter Holmstraat 22
1086 ZC Amsterdam
Nederland​
020-7373124
info@gezinnig.nl
gezinnig.nl