Wide World Trade

Maatwerk Souvenirs & Gifts
Bekijk onze complete collectie

Wide World Trade is een groothandel gericht op de souvenir & gift branche in Nederland. Ons assortiment wordt hoofdzakelijk ontwikkeld vanuit eigen ideeën.

Alle afval wordt gerecycled

Dankzij een jarenlange samenwerking met geselecteerde fabrikanten kunnen wij de samenstelling, kwaliteit en beschikbaarheid van onze producten waarborgen.

Elk product wordt op productielocatie door ons gecontroleerd inzake duurzame productie, fatsoenlijk personeelsbeleid en een absoluut minimum aan afvalstoffen.
Ons eigen magazijn werkt aan klimaatneutraal functioneren en alle afval wordt gerecycled en zorgvuldig daarop geselecteerd alvorens het naar de verwerker gaat.

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Rotterdam. Onze eerstvolgende beurs is in jan 2022, Trendz Gorinchem. Vraag alvast naar onze catalogus.

Lage instapaantallen en gratis monsters

Vanuit ons magazijn in Rotterdam verzenden en/of bezorgen wij uw bestellingen over heel Nederland. Hoge kwaliteit producten en het verzorgen van relatief snelle leveringen in uitstekende prijs/kwaliteit verhouding zijn voor ons prioriteit 1.
Wij rekenen geen opzetkosten, lage instapaantallen en gratis monsters.
Ruim 200 mogelijkheden aan maatwerk souvenirs en gifts liggen klaar voor productverkoop afgestemd op uw winkel.
Wij denken graag met u mee voor het mooiste eindresultaat.
Vraag naar onze catalogus

Lanzfeld Editions

Jean Paul Sartrestraat 69
3076 JD Rotterdam
Nederland​
+31 6 14 55 30 02
wideworldtrade@planet.nl
www.wideworldtrade.nl/