OML FASHION.EU

ZERO WASTE BETTER LIFE
Bekijk onze complete collectie

OML FASHION.EU is een jonge, creatieve, duurzame onderneming met een ‘passion for fashion’ en heeft een duidelijke visie op duurzaam, maatschappelijk en verantwoord ondernemen.

Bewustzijn creëren voor duurzamer leven

OML stelt de liefde voor de planeet en het milieu centraal en heeft als doel om met haar duurzame producten een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een circulaire economie. Via onze bedrijfsfilosofie willen we meer bewustzijn creëren voor het duurzamer leven.
OML gelooft ook in sociaal ondernemen in een samenleving waar iedereen een bijdrage levert om de circulaire cirkel draaiend te houden en waarin geen mens wordt buitengesloten. Wij geloven dat deze visie zal leiden tot meer banen door de gehele keten, ook voor mannen en vrouwen, met of zonder handicap, die langere tijd werkloos zijn geweest.
Daarom werken wij nu samen met het sociale leerbedrijf “Werkse” in Delft.

Botanische prints van gerecycled katoen

Onze nieuwste productlijn stellen wij graag aan u voor: ‘botanische print’ espadrilles, sloffen, tassen, toilettassen, etuis en oogmaskers.
Deze producten worden gemaakt van gerecycled katoen. Wij kleuren deze producten op een ecologische wijze zonder chemicaliën. De kleuren worden gemaakt van afgedankte bloemen, planten en groenten. Wij denken dat deze duurzame en handgemaakte producten een prima toevoeging kunnen zijn op uw huidige productenscala.

Graag vertellen wij u in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek meer. Voor een afspraak belt u mij op 06 – 84332814.

Lanzfeld Editions

Posthoornstraat 17
3011 WD Rotterdam
The Netherlands
+31 6 84332814
info@omlfashion.eu 
omlfashion.eu/nl/