mkkm.frl

MAKKE YN MKKM
Bekijk onze complete collectie

Onze producten worden duurzaam geproduceerd binnen de landsgrenzen en bij voorkeur zelfs in Friesland. We leveren maatwerk en hebben geen voorraden waardoor we geen onnodig afval creëren.

Van waddeneiland tot Zeeland

MKKM.frl heeft passie voor interieur, design, fotografie en vormgeving en van daaruit ontwerpen en produceren wij eigentijdse producten. Het begon met afbeeldingen van Makkum, maar inmiddels is onze beeldbank gevuld met beelden van de Waddeneilanden tot Zeeland. Klanten en retailers kunnen hieruit een unieke collectie producten samenstellen en daar denken wij graag in mee. Van kussen, tot muismat en van stoel tot wijnkist. Het personaliseren van deze artikelen met een eigen logo behoort tot de mogelijkheden.

Nieuw: MKKM Bûnt & Blau

Nieuw is de MKKM Bûnt & Blau collectie die is geïnspireerd op het Makkumer Aardewerk van Koninklijke Tichelaar (met wie we een samenwerking hebben). Oude afbeeldingen worden opnieuw vormgegeven en omgezet tot hedendaagse artikelen.

Wij passen onze beelden en patronen bij voorkeur toe op artikelen die een gebruiksfunctie hebben, niet makkelijk stuk gaan en langdurig gebruikt kunnen worden. Daarin maken we het verschil.